Geïnteresseerd in onze opties?

Stuur ons een bericht en we gaan voor je aan de slag!

+31 (0)6 36 15 61 41

Personeelsgeschenken & relatiegeschenken

Wil jij een zakelijke relatie of je personeel bedanken? Zeg het met wijn! We bieden gepersonaliseerde wijngeschenken aan in bijpassende verpakkingen. Voor iedere vraag en budget vinden we samen een oplossing.

Losse verpakkingen & gifts

Op zoek naar een bijzondere verpakking voor je wijngeschenk? Wij kijken samen met je naar de mogelijkheden.

Wijn- & Champagnekisten

Speciaal geschenk of een speciale gelegenheid voor een cadeau? Wij kunnen ervoor zorgen dat geschenken in een bijpassende wijn- of champagnekist worden geleverd.

Logo engraving

Een wijn- of champagnekist nog unieker maken met je eigen bedrijfslogo? Wij kunnen jouw logo of korte tekst in de wijnkist graveren door middel van een laserengraver.

Retail promotie

Een extraatje voor klanten die ervoor kiezen om juist bij jou te komen shoppen? Verwen je klanten met een mooie fles wijn. Terugkeer gegarandeerd!

Wijnproeverij op locatie

Jouw gasten tijdens een feest voorzien van de meest heerlijke wijnen, champagne of grappa? De Druivenboer organiseert voor jou een proeverij op locatie tijdens jouw evenement.

Het is uiteraard ook mogelijk om van onze wijnen genieten tijdens jouw evenement zonder een georganiseerde proeverij. We kunnen in overleg een mooie drankkaart samenstellen en de wijn leveren.

Ook bieden we de optie om jouw complete evenement volledig te verzorgen. In samenwerking met event catering Brodshoes in Rijssen voorzien we in mooie gerechten met bijpassende wijnen.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0