Mijn naam is Lieselotte Wolfs, 29 jaar en woon in Enter. 

Een echte wijnliefhebber! Maar dat is eigenlijk niet altijd zo geweest. Vaak bestelde ik in een restaurant een glas droge witte wijn en dan vond ik het al wel snel goed. Ik dacht niet na over de smaak, de druif of de methode. Maar op een moment in mijn leven kwam er een kantelpunt, waardoor ik graag meer wilde weten over wijn. 

Samen met een goede vriendin hebben wij voor twee jaar terug geslapen in hotel Parc Broekhuizen. Dit hotel hebben ze voor een bepaalde periode omgetoverd tot het Maison Moët hotel. 

Wat een beleving was dit! Als twee prinsesjes werden wij ontvangen en kwamen in de wereld van het bekende Champagne merk van Moët terecht. Hier hebben wij verschillende Champagnes van Moët geproefd en achter elke champagne werd het verhaal en de geschiedenis verteld. 

Vanaf dit moment wilde ik meer weten over de wijn en vooral de smaken. Ik hou ontzettend van goed eten en kan een goede wijn bij het gerecht dan ook erg waarderen. 

Begin dit jaar heb ik mij ingeschreven voor de WSET 2 cursus. Helaas is deze voor mij vroegtijdig beëindigd i.v.m. de corona periode. Ik hoop dan ook dat ik eind dit jaar deze cursus verder mag gaan vervolgen en anders begin volgend jaar. 

Volg mij op instagram via Lieselotte Wolfs

Wijnblogger Lieselotte

Share this:

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0