Geïnteresseerd in onze opties?

Stuur ons een bericht en we gaan voor je aan de slag!
+31 (0)6 36 15 61 41

Personeelsgeschenken & relatiegeschenken

We bieden veel verschillende opties om als bedrijf het personeel te bedanken doormiddel van een heerlijke combinatie van wijnen verpakt op een manier die bij het bedrijf past. voor iedere vraag en budget vinden we samen een oplossing.

Losse verpakkingen & gifts

Op zoek naar een bijzondere verpakking voor om een fles wijn of losse flessen cadeau geven in unieke verpakking? Wij kijken samen met je naar de mogelijkheden. Creativiteit is grenzenloos

Wijndozen & Champagnedozen

Speciaal geschenk of speciale gelegenheid voor een cadeau? Wij zorgen ervoor dat geschenken in een bijpassende wijn- of champagnedoos worden geleverd. Dit is uiteraard ook mogelijk als relatiegeschenk.

Logo engraving

Een wijn- en champagnedoos nog unieker maken met je eigen bedrijfslogo? Geen enkel probleem. Met het laser graveren van een logo of tekst maak je een relatiegeschenk nog origineler.

Retail promotie

Een extraatje voor klanten die ervoor kiezen om juist bij jou te komen shoppen? Verblijd je klanten met een mooie fles wijn. Terugkeer gegarandeerd!

Wijnproeverij op locatie

Medewerkers tijdens een feest of proeverij voorzien van de meest heerlijke wijnen, champagne en grappa? De Druivenboer organiseert voor jou een proeverij op locatie tijdens je bedrijfsfeest of als los staand event. De gehele drankenkaart verzorgen tijden je event? Geen enkel probleem, wij werken nauw samen met een gerenommeerde event cateraar om je complete bedrijfsfeest of event te voorzien van heerlijk gerechten en bijpassende dranken.