DE DRUIVENBOER

Het begin

Het idee om wijn te importeren bestond al jaren. De vele reizen naar mediterrane landen waar wijn, gastronomie en genieten sterk zijn verweven met het dagelijkse leven hebben dit plan versterkt. Al onze ervaringen zoals het leren proeven, het ontwikkelen van smaken en het respect voor al deze culturen hebben hieraan bijgedragen.

Ons bedrijf

De Druivenboer verkoopt uitsluitend flessen met karakter van de beste wijnhuizen overal ter wereld. Wijnen waar we trots op zijn en die we graag met jou willen delen. Een goede wijn komt voort uit vakmanschap en toewijding. Wij importeren onze wijnen rechtstreeks van de wijnboeren en bezoeken ze regelmatig. Onze wijnboeren variëren van eeuwenoude traditionele familiebedrijven tot innovatieve wijnmakers die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Allemaal met een gemeenschappelijke overeenkomst, namelijk dat de wijn met liefde wordt gemaakt, en dat proef je!

Ons plan

In heel veel landen worden prachtige wijnen gemaakt op ieders geheel eigen wijze, veelal passend bij de daar geldende eetcultuur. s’Lands wijs s’lands eer, en zo is het! Veel van die smaken en gerechten hebben wij in ons land inmiddels ruimhartig omarmt. Samen met de mensen achter De Druivenboer hebben wij uit al die landen een assortiment wijnen samengesteld waar wij heel erg trots op zijn en die we graag met jou delen. Kwalitatief goede wijn voor een eerlijke prijs, geselecteerd door levensgenieters voor levensgenieters.

schild_logo

DE MENSEN ACHTER DE DRUIVENBOER

Team De Druivenboer

Henk-Jan

Wijninkoper – WSET level 2

Yasmin

Yasmin

Grafische vormgeving voor horeca & zakelijke afnemers

Remco

Remco

Art & design

Regine

Regine

Event-organisatie & styling

Team De Druivenboer

Jordy

Back office & import manager

Isa

Isa

Marketing & communicatie

DE DRUIVENBOER IN BEELD

Previous
Next
Ben je 18 jaar of ouder?
Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0