Tijd voor bubbels! 

Een flesje bubbels, trek je niet zomaar open toch?

Ik vind het altijd iets feestelijks hebben en afgelopen donderdag was zo’n feest momentje. ’s-Morgensvroeg heb ik een fles Chiaretto Spumante Brut in de koelkast gelegd.

Ik heb mijn vriendin een appje gestuurd met de vraag of we in de middag samen een glas van deze goed uitziende mousserende rosé met mij wilde gaan drinken. 

Normaal gesproken zou ik haar niet appen om te vragen of we bubbels gaan drinken, maar omdat ze in februari is bevallen van een zoon, leek het mij een bijzonder moment om daarop te gaan proosten. 

Dit hadden we namelijk nog niet gedaan. Voor mij voelde het alsof ik weer een klein meisje was, die ging vragen of ze kon spelen haha. Als een kind zo blij, konden wij in die middag samen aan een glas bubbels!! 

Ik hoopte maar dat de inhoud net zo goed zou gaan smaken, als de hoe die er aan de buitenkant uitziet. Mijn vriendin (Alide), heeft natuurlijk al lang geen wijn meer gedronken, dus het moest natuurlijk wel een goede zijn.

De tafel stond vol met lekkere hapjes en hebben samen de fles open geplopt en geproost op haar zoontje ‘Levi’. 

Wij vonden de mousserende rosé erg lekker! Er zat een fijne, maar ook zeker krachtige bubbel in. Lekker fris met aardbei en framboos en een droge maar toch frisse afdronk. Echt een fles die goed bij dit heerlijk warme weer past! 

Zo leuk om samen deze bijzondere Chiaretto Spumante brut te drinken en te genieten van het mooie weer en haar vrolijke baby. 

Ik zou deze fles dan ook zeker aanraden, de smaak is goed en niet geheel onbelangrijk de prijs ook! Deze fles gaat dan ook zeker nog een keer in mijn winkelmandje. Leuk voor een bijzonder moment of gewoon omdat het kan 😉

Benieuwd hoe deze wijn smaakt? Je kan hem via deze link bestellen

2 Comments

 • Jonathan
  Posted 30/06/2020 20:36 2Likes

  Benieuwd naar deze bubbel…
  En echt wel voor deze zomer!!

 • Gerard
  Posted 04/07/2020 21:58 2Likes

  Mooi moment voor goed glas bubbels!

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment

Share this:

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0