What about Holiday’s

Om heel eerlijk te zijn ben ik niet de grootste feestvierder!

De dagen zoals kerst en Oud/Nieuw zijn voor mij zoals andere dagen, wat wil zeggen dat ik probeer om elke dag te genieten van lekkere wijnen en heerlijk eten.

Maar natuurlijk doen we wel iets extra tijdens deze vakantiedagen…

Zoals jullie ondertussen wel weten, ben ik een favoriete liefhebber van de Champagne Vollereaux Brut Nature.

Deze ontkurkte we dus enkele malen..

Ik en de kids starte met hapjes en de champagne natuurlijk (ze zijn steeds geïnteresseerd wat de papa ontkurkt) en ja hoor ze proeven mee….

Top om te starten als apero met de mooie combinatie !.

Met deze koudere dagen is een heerlijk tomatengroenten soepje met wat vers gebakken brood ook altijd welkom!..

Alhoewel ik toch reeds al even benieuwd was naar de Grand Cru Chablis van Albert Bichot die in mijn kast lag te turen naar mij!.. (wat natuurlijk heel gevaarlijk is) 

Terwijl ik het hoofdgerecht aan het voorbereiden was heeft deze mij vergezeld… en ik moet zeggen dat dit als zachte boter in de mond was…

Wederom om steeds terug je neus in het glas te steken en de aroma’s te ruiken en weg te dromen van de mooie wijngaarden!..

Oké even terug naar de realiteit…

Als main dish .. Varkenshaasje met een jasje van Crumble bestaande uit pistache noten en peterselie, mosterd en olijfolie afgewerkt met een mengeling van bospaddestoelen en gegrilde groene asperges!.

MAAR!!!!!

Hierbij dronk ik een overheerlijke Bougogne van Albert Bichot, de GREVREY – CHAMBERTIN 

Deze overheerlijke machtige wijn was zo zacht in de mond en fantastische in de neus ….

Passend bij dit gerecht? ABSOLUUT!!!!..

Een absolute aanrader om zeker eens te proberen of om hem in jullie collecte te bewaren voor een speciale gelegenheid !.

Wat de dagen erna gebeurde ?

Drie woorden!!!!

CHAMPAGNE: Vollereaux Vollereaux Vollereaux 

Benieuwd hoe deze wijnen smaken? Je kunt ze via deze links bestellen:

8 Comments

  • Etty
    Posted 17/01/2021 16:06 4Likes

    Een gezin van absolute genieters! De ideale manier om het jaar af te sluiten en te beginnen…En idd,daar hoeft t geen kerst of oud/nieuw voor te zijn…Top!

  • Wendy
    Posted 17/01/2021 16:10 4Likes

    Volgens mij wel geslaagde feesten voor jou, als ik al dit lekkers zo zie! Heel fijn om te lezen weer!!

  • Daniela
    Posted 17/01/2021 16:27 4Likes

    This champagne sounds very great! You always bring greats pairings and tables for us! Congrats

  • Staes Adele
    Posted 17/01/2021 16:37 4Likes

    Idd, een mooie afsluiter van oud naar nieuw met de nodige bubbels ( de andere corona bubbels ben ik al beu ) maar deze smaakte heerlijk met dank aan Jt. Telkens een prachtige ode aan eten _ drinken Adele

  • Anneleen
    Posted 17/01/2021 19:03 3Likes

    Altijd zalig om je blog te lezen, want zo krijg ik weer het water in mijn mond van dat lekkere eten!! En inderdaad die Vollereaux is een toppertje

  • Sabine
    Posted 17/01/2021 21:29 3Likes

    Heerlijk om al die mooie flessen champagne te zien

  • Natalie
    Posted 20/01/2021 19:44 1Likes

    Wat een heerlijke blog weer, Jonathan! De omschrijving van de mooie flessen die je hebt opengemaakt in combinatie met de lekkere Gerechten; klinkt voor mij dat de Feestdagen zeer
    geslaagd waren! Geweldig dat je van de combinatie Eten &
    mooie wijnen iedere dag een Feest weet te maken!

  • Eric
    Posted 20/01/2021 20:25 1Likes

    Wow man! Vollereaux and Bichot, together with all that great food? Truly heaven buddy!

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment

Share this:

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0